Violettan elämä.
WV on alter egoni, tuleva burleski-hahmo. Tässä blogissa jatkossa kirjoittaa siis Violetta itse, en minä. Pohjustan kuitenkin tulevaa.

Kauan muhinut ajatus ja sisällä kasvanut kipinä sai lopullisen pisteen i:n päälle muutaman kannustavan lauseen ja innostavan burleski-illan päätteeksi. En tiedä, miten kauas tai miten suurella voimalla Violettan elämä lähtee käyntiin, se jää nähtäväksi.

Taustajoukoissa apuna on jo häärännyt rakas ystävä puolisoineen, jotka ovat koonneet musiikkikimaroita esityksiä ajatellen. Tulossa on myös valokuvia, nekin erään kaverin suosiollisella avustuksella. Kaiken huipuksi Wicked Violettan ensimmäinen keikka on jo varattu, joten lienee hyvä, että taustajoukkoja on.

Ompelutaitoni ei ole päätä huimaava, mutta sitkeydellä esitysasuja on muokattu/tehty. Violetta varmasti antaa huutia meikäläiselle räpellyksistäni, mutta josko se siitä ajan kanssa. 

Kommentteja saa jättää, mutta toivon, että ne, jotka eivät ymmärrä/tahdo ymmärtää burleskia taiteena/viihteenä jättäisivät negatiiviset ajatuksensa omaksi tiedokseen.

-E-