Nainen käy edelleen öisen keikan jälkeen pahasti ylikierroksilla. Unta sain vain pari tuntia, mutta onneksi on mahdollisuus ottaa päiväunet kun silmäluomet alkaa painua kiinni.

Vein aika monen burleski-neitsyyden eilen mennessäni ja suurelta osin palaute oli todella positiivista. Ainahan riitasointuja mahtuu mukaan ja kaikkia ei voi miellyttää, enkä sitä oletakaan. Itselläni oli kuitenkin hauskaa ja tuntui yleisölläkin olevan.
Parasta lienee se, että kohdat, jotka olin suunnitellut hauskoiksi, ilmeisesti myös oli sitä. Sillä kuulin nauramista ja kommentteja koskien juuri niitä asioita, joita ylikorostin tai esitin yleisesti.

Itse jännitin juuri yleisön reaktioita, sillä suuri osa ei tiedä burleskista mitään. Nyt olen heittänyt (kirjaimellisesti) hieman glitteriä tuon kylän joukkoon. Omistaja jo kyseli, kiinnostaisiko tulla joskus uudelleen. Kiinnostaa, tietysti!

Takahuoneessa seuranani oli paras ystäväni. Ihanainen Keiju sai kunnian keräillä tiputtamani vaatekappaleet aina esityksen jälkeen. Lisäksi hän tietysti piti seuraa. Olisi ollut melko yksinäistä esityksien välissä ilman häntä. Ja tavaroiden roudaus takahuoneeseen sujui paljon kivuttomammin avun kera.

Eli kiitos Urjala! Kiitos henkilökunta ja kiitos Keijuseni!

Pus!
♥ Violetta