Helle. Ei sovi tallaiselle naiselle. Mutta kuvia oli saatava, joten auto kaarsi kohti Tamperetta. Pienen osoitehässäkän jälkeen oikea paikka löytyi ja sitten pitikin saada äkkiä itsensä viilennettyä. Vaikka kuumahan minä aina olen, vaikka olisin kylmissäni.

Kaiken kaikkiaan homma oli nopeasti ohi. Johtunee osittain siitä, että tarkoitus oli ottaa vain ihan perustavaa laatua olevia "promokuvia". Lisäksi sillä, että Sami on -E-:n kanssa kuvaillut jo useamman kerran, voinee olla jotakin tekemistä sujuvuuden kanssa. Niin tai näin, kiitos Samille, että jaksaa kameroineen toteuttaa visioitani.

Kuvauspaikkana toimi Kerro, kerro kuvastin kauneussalonki Tampereella. http://www.kerrokerrokuvastin.com/
Iso kiitos Rebekalle vielä tätäkin kautta tilojen lainasta!
Halusin kuviin reilusti helmiä ja kuinka ollakaan, uskomaton äiti-tytär duo Some&Moren takaa lainasi useammat helmet kuvauksia varten! Kiitos heillekin! http://www.somemore.fi/

Kuvista tuli juuri sellaisia kuin halusinkin. Tulevassa haluan ottaa muutamia kuvia enemmän esityksieni teemojen mukaan, vaikka nytkin käytössä toki oli muunmuassa erään shown mekko. (Josta edelleen uupuu paljon paljetteja! -E- saa pistellä menemään oikein tosissaan!)

Tässä muutama kuva, enemmän nähtävillä facebookin puolella, jonne laitoin juuri oman yhteisön pystyyn. Tulkaa tykkäämään ;) https://www.facebook.com/pages/Wicked-Violetta/670433519704737

Pus!
♥Violetta


IMG_1883-normal.jpg

IMG_1873-normal.jpg

IMG_1863-normal.jpg

IMG_2078-normal.jpg