Vaikka olenkin melkoisen kätevä käsistäni, en aina tee kaikkea alusta asti itse. Nytkin tilasin tasselit ihan valmiina, kun hinta oli euron. Postikuluineen. 
Aikomuksena toki on väkertää näitä ihan omin kätösin, mutta näiden hinta oli edullinen ja ne ovat violetit. Kuinka olisin voinut olla painamatta "osta"-painiketta?

Tallaisten pikkuasioiden lisäksi työn alla on ollut musiikkikimarat esityksien taustalle. Itse taidan tässä hommassa päästä helpoimmalla, sillä itse viskon ajatuksiani ja muutamia kipale-ideoita eteenpäin musiikki-ihmisille, jotka sitten kasaavat, miksaavat ja säätävät musat ynnä efektit kokonaisuudeksi. Pahinta lienee, että tietysti ideoita eritaustoihin syntyy päällekkäin, jolloin kiusaan ystäviäni tasaisen tappavasti sekoittaen pakkaa ja ajatuksia.

Niin tai näin, asiat etenee kuin omalla painollaan. Täytyy silti myöntää, että tuleva Urjalan keikka hieman jännittää. Kun nyt tuo -E- saisi paljettihommat ja pari muuta pientä ompelusta kuntoon! (kunnon työntekijöitä on niiiin vaikeaa löytää!)

♥ Violetta

IMG_6364-normal.jpg