Ideat ja visiot pyörii niin viuhaa vauhtia, ettei taida oikein tuo -E- pysyä perässä. Vasta äsken mokoma heräsi siihenkin todellisuuteen, että huomenna pitäisi ottaa kuvia ja mekosta uupuu yhä paljetit! Ei taida huomiseksi tulla valmista, mutta kuvauskuntoon kuitenkin.

Ihanaisen Rebekan avustuksella saimme oivan paikan kuvata. Kerro, Kerro Kuvastin-kauneussalonki avaa meille ovensa ja saamme lainata heidän upeaa tilaa ja sohvaa. Sillä minulla oli todella tarkka mielikuva siitä, millaisen sohvan tahdon kuviini! Huomenna suuntana siis Tampere.

http://www.kerrokerrokuvastin.com/

Aion pukeutua muunmuassa mekkoon, joka tullaan näkemään ylläni myös lavalla. Kuvissa helman kimallus ei onneksi ole niin tärkeää, joten -E- voinee mennä nukkumaan, kunhan edes rinnus on paljetein ja helmin koristeltu.

IMG_6351-normal.jpg

Nyt työn alla on useampi esitys. Yksi lyhyempi (noin 5min) alkaa olla aika lailla paketissa, mutta pidemmät pätkät (noin 10min) vaatii vielä hiomista. Myös musiikit on vielä vaiheessa. Onnekseni ystäväpiiristä löytyy musapuolen ihmisiä, joilta olen saanut suuresti apua. Iso kiitos heille!

Joku miettinee nyt, minkä sorttista burleskia tulossa on. Itse määrittelisin oman tapani Neo-Burleskin piiriin, jota kutsutaan myös nimellä New-Burlesque. En siis esitä klassisella tapaa, viuhkojen ja puuhkien kera. Ei. Minä heitän ronskisti huumoriksi, leikin vakavillakin asioilla ja viskaan mukaan myös teatterimaisia piirteitä. Paljetteja kuitenkaan unohtamatta.

♥ Violetta