Aamulla pidin taasen treenit ja kas kun kummasti löytyi jälleen muutamia epäkohtia asussa nro3. Vaikka teoriassa jokin asia toimisi hyvin, ei käytäntö aina toimikaan. Yllättäen sukkanauhaliivini tarraa liikaa muuhun asuun ja aiheuttaa hieman hankaluuksia. Voi olla, että vaihdan nauhat kokonaan toisiin, jollen keksi jotakin luovaa ratkaisua muutoin.
Myös kimaltavat saapikkaani hieman tuppaa tarraamaan asuun, mutta sen kanssa kykenen elämään.
Asu nro1 on melko toimiva, asu nro2 aiheuttaa pientä päänvaivaa, mutta ei mitään samanlaista kuin tämä nro3! -E- tulee olemaan kiireinen muutosten kanssa...

Pieni yskä edelleen kiusaa, joten koetan pitää harjoitukset maltillisina, etten kehitä mojovaa tautia ennen keikkaa. Joten vaikka hiki tuleekin, sujahdan lämpimään vaatekertaan treenien jälkeen jollen samantien pääse suihkuun. 

Tulevalla keikkapaikalla kävin eilen ja lavan koko vaikuttaa tietysti aina esityksiin. Nyt pitää hieman pienentää askelia ja käyttää enemmän suuria eleitä kuin liikkeitä hyväkseen. Mutta aina myös yleisö vaikuttaa siihen, mihin suuntaan kannattaa painottaa. Hyvä esiintyjä lukee yleisöään. 

Mutta nyt tämä leidi keskittyy katselemaan videoita treeneistään, jotta voin parantaa.
Pus!
♥Violetta


treenikuva-normal.jpg