Kiire pukkas päälle, mutta jotain sain aikaan kuitenkin. Konsultoin muutamaa burleski-ihmistä ideoistani ja sen mukaan sitten valitsin, millä lähteä hakemaan Open Stage-iltaan. Katsotaan, oliko neuvoista apua vai ei. Sinänsä hauskaa on, että joissakin kohdissa oli HYVIN eriäviä mielipiteitä. Mutta siitä en ollut yllättynyt, koska ihmiset, joiden kanssa juttelin, ovat tyylillisesti täysin erilaisia. 

Vaikka mielipiteitä pyysinkin, ja olen niistä hyvin kiitollinen, tein silti pitkälti oman pään mukaan. Kaikki ei pidä huumorista, minä taas koen, että se sopii hyvin burleskiin. Toki, jos puhutaan oikein klassisesta viuhkatanssista, niin en ehkä sotkisi siihen mitään hassun hauskaa. Mutta mielestäni burleskissa voi hyvin käsitellä huumorin kautta myös vaikeita asioita. 

Todella raakileella pistin siis hakemusta eteenpäin. Toivottavasti kankea video riittää. Tämä kroppa kun ei ole ihan vielä palautunut leikkauksestaan ja välillä liikkeet aiheuttaa ikävää kiristelyä ja kipua. Sitkeästi silti eteenpäin! Glitteriä vaan ja venyttelyä sekä tanssia. Kyllä lähtee lanne vielä kunnolla irtoamaan ja tasselit pyörimään!

Ja jos jotain, niin tuli taas tutun kautta kyselyä esiintymisestä syksylle, mutta palataan tähän myöhemmin.

Pus! ♥

Violetta (ja raihnainen E)