Kenkiä. Niitä ON. Hetkeen en ole voinut koroilla tanssahdella, mutta nyt oli pakko tilata parit uudet tanssikengät. Toivon todella, että ovat hyvät jalkaan. Hieman maltillisemmat korot nyt otin, vaikka himoitsenkin aina niitä tappajakorkoja, joilla voisi keihästää isonkin elukan helposti. Mutta nyt kun kohta voi taas huoletta treenatakin, niin toki pitää aloittaa myös korko-puoli samalla mentaliteetilla: rauhassa. Eikä hypätä syvään päähän pää edellä, kuten tapanani liian usein on.

Vähemmän yllättäin tykästyin jälleen lattari-kenkiin, vaikka katselin monia muitakin. Saas nähdä, koska paketti saapuu... mustat ja hopeiset on tulossa. Sentään erilaiset. Mustiin pitänee lisätä jotain blingiä. Mutta parastahan näissä on, että ovat suht simppelit ja irtokoristeilla saa tyyliä muutettua tarpeen mukaan. 

Kengistä kun on nyt puhe, niin myös suru-uutinen. Suosikki talvisaapikkaani päätti lahota alta! Nyt vielä epätoivoisena aion kysyä, voiko suutari tehdä jotain, mutta näyttää pahalta. En mielelläni heitä mitään hukkaan ja monet asiat saa korjattua tai vähintäänkin uuden elämän jossain muodossa. Mutta nämä olisin pitänyt mieluusti kenkinä vielä pitkään.
Toivon todella, että suutari voi tehdä jotain...
Mutta kulutustavaraahan nuo ovat.

Olenkohan liian kiintynyt kenkiini...? Hmm...

Pus! ♥
Violetta

lattarimusta.jpg