Orjattareni E ei ole mikään ompelija. Hän on itseasiassa aika kaukana siitä. Mutta halutessaan kykenee toteuttamaan aika hyvin, mitä haluaa. Kunhan nyt ei olla tekemässä mitään rokokoo-ihanuutta prikulleen ja jos ompeluksia ei tuijota ihan liki, niin ne näyttää suht hyvältä.

Välillä huomaan onnistumisen riemua, kuten tässä nyt erään asuni kanssa, kun nainen hoksasi miten saa rakennettua asun toimivasti. Joskin alkuperäiseen suunnitelmaan piti tehdä melko suuriakin muutoksia... mutta saman asun kanssa nainen kirosi, kun valitsemani materiaalit ovat kuulemma hieman haastavia ja koko komeus oli jo toistamiseen jumissa ompelukoneessa.  Hittojakos minä sille voin, että kauneimmat kankaat ja materiaalit eivät ole sitä perus palttinaa! 

Uudet tanssikenkäni ovat myös saapuneet. Toiset tulevat olemaan yhdistettynä tähän ompelukoneen langoissa solmussa olleen puvun kanssa. JOSKIN niillekin on tulossa pientä tuunausta koskien ko esitystä. Outoa tosin olla taas pitkästä aikaa oikeat tanssikengät jalassa ja vieläpä suhteellisen matalilla koroilla.

Pus!
♥ Violetta

31655710_10155590024473224_5055968800009