Kävin eilen palaveeraamassa paikallisessa tanssikoulussa ja alkaa näytää vahvasti siltä, että Toijalassa alkaa syksyllä ihan uudet kurssit. Mikään tietystikään ei ole niin varmaa, kuin epävarma, ennen kuin nimiä on paperissa. 
Joka tapauksessa kovasti on ilmassa innostusta ja en malttaisi odottaa syksyä. ONNEKSI on ihana kesä välissä joka sekin täysi kaikenlaista kivaa. (Tosin E valittaa kiireestä).

Toijalan ensimmäinen poseerauskoulutus tuli ja meni. Ilmottautuneista osa oli tipahtanut matkalla, aurinkoinen sää tainnut houkutella terassille, mutta pienellä porukalla saatiin hyvin homma pakettiin. Kävimme läpi yleisimpiä ongelmia ja miten niiden kanssa voisi elää tai miten ne voi ratkaista. Etsittiin myös sisäistä kissaa, hyvin sekin löytyi, kun vähän kaiveli. Saa nähdä, tuleeko ihan puhtaita poseerauskoulutuksia järjestettyä vielä lisääkin tällä "omalla kylällä". 

Jälleen on tiedossa myös yhteystyötä uuden kuvaajan kera. Uudet tuttavuudet ovat aina kivoja. Mutta vanha kunnon Sami on jälleen huomenna kameran takana. Meillähän on takana jo todella monia kuvauksia yhdessä, ja sen kyllä huomaa kuvistakin. Eilen olin mainoskuvissa malleilemassa. Yhtä poseerausta taas tällä hetkellä tämä elämä. 

Muuten tähän residenssiin ei mitään järisyttävää kuulu. Kissojen kehräystä ja kukkia.

Pus! ♥ Violetta