Wau.

Eilen astelin Tampereella lavalle useamman untuvikon kera. Olimme kaikki siis varsin noviiseja, osa meistä oli esiintynyt jokusia kertoja julkisesti, osa oli ihan ensimmäistä kertaa. 
Takatiloissa tunnelma oli alkuunsa todella jännittynyt, mutta äärimmäisen lämminhenkinen. Missään muussa hommassa en äkkiseltään tiedä, että ollaan heti todella lähekkäin. Siis ihan siinäkin mielessä, että minä muunmuassa lätkin ihan uusien tuttavuuksien pakaroihin asstiesit (pakaroihin tulevat tasselit), availen rintsikoita, selvittelen vähän asun solmuja jne. Esitykset käytiin läpi nopealla tempolla ennen ovien aukaisua, jotta kaikki sujuisi varmasti hyvin. Mm minun musiikkini ei toiminut, ja tallaisten tilanteiden vuoksi olikin painotettu tuomaan muistitikulla oma musa mukana.

Kuumottavaa oli, että olin illan avaava numero. Onnekseni aivan huikea Suzie Dynamite piti meidän kaikkien päät koossa rauhallisella olemuksellaan. Olivia Rouge tietenkin omaan tyyliinsä myös piti koko palettia koossa huolehtien siitä, että kaikki tietää mitä tehdä ja esiintyjillä on takana kaikki ok. Nana Violet toimi illan pickup artistina, eli huolehti siitä, että lavalla oli aina kutakin esiintyjää kohti kaikki ok, sekä keräsi esityksen jälkeen romppeet lavalta tuoden ne bakcstagelle. 
Kuten Suzie juonnossaankin totesi, niin jokaista esitystä kohtaan on tehty huikeasti töitä. Homma voi vaikuttaa helpolta ja keveältä, mutta vaatii useamman ihmisen panoksen. 

Täytyy sanoa, että hetki, kun piti hipsiä ns lähtöpaikalle, oli melko hikinen. Käteni kauniisti ilmaisten kostui jännityksestä. Mutta sillä kohtaa maanpako ei enää tullut kysymykseen. Sinne vaan, vaikkei seisoiskaan! Eihän kukaan yleisöstä tiedä, jos sekoonnut askelissa, koska kukaan ei tiedä, mitä sinun pitäisi siellä tehdä!

Yhdessä kohtia meinasin mennä sekaisin, mutta otin tilanteen kiinni ja kuulemma yleisöön mitään ei huomannut. Ei sekaannuksesta, eikä jännityksestä! Oho! Ja se viisiminuuttinen oli ohi hetkessä. Yleisö oli aivan HUIKEA.

Ja se FIILIS jälkikäteen! WUUUHUUU! Puhumattakaan siitä fiiliksestä, kun olin saanut vaatetta taas päälleni ja hipsin yleisön joukkoon katsomaan paitsi tuttuja ihmisiä, myös muiden esityksiä... kun ihmiset tulivat kehumaan ja ihailemaan, miten minun esitykseni (jota olin ehtinyt parjaamaan jo tylsäksi ja onnettomaksi muiden mahtavien juttujan vieressä) oli koskettanut sekä naurattanut. Miten olin todella ilmeikäs esiintyjä ja olin kuulemma huikea avausnumero, saanut fiiliksen heti kattoon. Kääk! Apua! KIITOS! ♥ 

KIITOS
Olivia Rouge
Suzie Dynamite
Nana Violet
DJ

Teerenpelin väki

Irene
Ivy Tiffany
Lilja Ludicrous
Magical Disa Ster
Marion Antoinette
Néné Anisée
Roxie Venom
The Cosmic Cherries

Ihanat ystävät, jotka kannustavat tässä hommassa
Oma mies, joka antaa kritiikkiä ja kehuu sekä seisoo takanani (tämän saa kukin tulkita oman halunsa mukaan)

LOVE YOU ALL!

Kuvia toivottavasti saan käsiini pian. Lisäillään niitä sitten.

Pus! ♥ Violetta