Viime lauantaina olin aivan mielettömissä juhlissa. Juhlien teemana oli Gotham city ja tokihan olin itsekin pukeutunut teemaan sopivaksi. Hahmokseni valitsin Poison Ivyn, ja kun seuraavan kerran totean, että joku on helppo ja nopea toteuttaa, lyökää lapiolla naamaan. Minä osaan tehdä kaikesta kaikkea muuta kuin helppoa. Nopeasti toki tämäkin oli tehtävä, kun viikkoa ennen itse tapahtumaa aloin väkertää... niin tai näin!
Juhlat olivat 41 ja 40-v juhlat, pariskunnalla siis yhteiset bileet tänäkin vuonna. Vuosi sitten sheikkasin lavalla viikon varoitusajalla, nyt sentään hyvissä ajoin tilattiin show. Ja ensivuodeksi kaksi. Laajenee vain!

Yleisössä oli eräs nainen, jonka kanssa viime vuonna jutustelin alkuillasta. Vein häneltä burleski-neitsyyden ja nyt hän samointein tuli kysymään, että olenhan tullut esiintymään. Mahtavaa, että joku a)muistaa ja b)on ihan tohkeissaan kun näkee mut. 

Viitisen minuuttia on jännä aika. Esitystä ennen minuutit on pirun pitkiä. Lavalla ollessa ne juoksee. Kiitää. Nyt lisäjännitystä loi mun pitkä peruukki, joka oli niin hyvin kiinni, etten halunnut alkaa sitä repiä pois esityksen ajaksi. Totesin vain takahuoneessa asua vaihtaessa, että hitto. Se pitkä peruukki hankaloittaa tiettyjä liikkeitä. Enpä ollut sitä sitä miettinyt etukäteen! Joten piti vähän improta. Kuulemma hyvin hoitui ja kukaan tiennyt, että en mennyt ns pläänin ja koreon mukaan. 

Hauskaa oli. Näitä lisää. Kuvia tulee jossakin raossa.


Pus! ♥ Violetta