Pian, ensi lauantaina, on teemabileet joissa myös esiinnyn. Sen lisäksi on toivottu kaikkien pukeutuvan teeman mukaan, joka on Gotham City. Heti kun tämä tuli julki, mietin kolmen hahmon välillä. Kyselin jopa ystäviltäni, että kuka minun pitäisi olla. Ei paljon gallup helpottanut, sillä jokainen näistä kolmesta hahmosta sai yhtä paljon kannatusta ja ketään muuta ei ehdotettu :D Poison Ivy, Harley Quinn sekä Catwoman. Päädyin mutkan kautta Ivyyn (ja jos joku muu on Harley saan tekosyyn mennä lähentelemään. Sarjiksia lukeneet kyllä tietää), ajatellen, että eihän se puvun teko ny oo ees paha. Jeaaah, kuuluisat viimeiset sanat. Ja tietystikin se toteutus pitää jättää viimetinkaan. 
Noh, nyt on pari iltaa väännetty pukua, ommeltu käsin lehtiä kii ns pohjamekkoon. Eräät mustat avokkaat päätin "uhrata" ja tuunata asuun sopiviksi. Glitterkäsittely vaatii vielä yhden kerroksen ainakin korkoihin. Uuden peruukinkin tilasin, koska niille nyt on aina käyttöä. 
Mutta mitenköhän lie asu valmis vajaan viikon päästä... 

Onneksi hyvää energiaa on antaneet viikkotunnit. Tänään oli aivan huikea tunti Toijalassa. Kaikki ei olleet paikalla, flunssa oli kaatanut osan ja osalla nyt oli jotakin tähdellisempää kuin tulla sheikkaamaan kabareen hengessä. 

Niin tai näin. Alkavalla viikolla viikkotunteja ei ole, muunmuassa juuri noiden teemabileiden johdosta. Viikolla 39 sheikataan sitten oikein ankarasti!

Pus! ♥ Violetta