Vähän aikaa sitten posti kiikutti ison paketin kosmetiikkaa lähimpään pakettiautomaattiin. Merkki oli ennestään tuttu, mutten ole itse käyttänyt. Joten nyt päästiin ns asiaan! Olen nyt vasta testailun alussa, mutta tässä ensikosketus tuotteisiin. Jatketaan sitten myöhemmin lisää.

42742850_889788447884479_509411716318572

Bb-voide sävyissä kerrankin riittävän vaalea minun kalmankalpealle iholleni! Eikä taita minnekään ihmeellisiin sävyihin, kuten keltaiseen tai vihreään tai punaiseen. Ei. Sävy fair on täydellinen. Pumppusuuttimesta myös iso plussa. Tuote levittyy hyvin, mutta vaati hieman totuttelua, sillä koostumus on aivan erilainen kuin aiemmin käyttämilläni bb-voitella. Suosittelen kuitenkin lämpimästi! Tuoksusta tuli mieleen inkivääri tai sitrus. Tuoksu hävisi kuitenkin nopeasti.

Mineraalimeikkipuuteri pienellä napakalla kabuki-siveltimellä levitys tapahtui liki itsestään. Lisäksi tästäkin löytyi taas riittävän vaalea sävy, porcelain. Peittävyys yllättävänkin hyvä, sopii käytettäväksi myös yhdessä edellämainitun bb-voiteen kanssa, jolloin peittävyys tietysti vielä parempi. Iho jää heleäksi, eikä lainkaan tule pakkelinaama-efektiä, saati tunnetta. 

Huulikiilto sävynä whisper. Sävy on todella huomaamaton, voi heittäen käyttää huulipunan päällä, eikä sävy juurikaan muutu. Yllättävän kevyt huulilla. Tuoksu jännä, vähän tulee mieleen halpa suklaa, joka haihtui melko pian. Hiukset silti tähän tuppaa jäämään kiinni. 

43670741_335491667026603_626584027306695

Mineraaliluomivärit Pigmenttiä on. Siis sitä ON. Ja pysyy. Sävyjä on paljon, mutta kokeiluun päätyi Black sand, Pixie sparkle, Angelic, Sidewalk ja Deep purple.  Black sand ei ole synkin musta, mihin olen törmännyt, mutta musta kuitenkin. Angelic nimensä mukaan on valkoinen ja HOHTAA. Värisävyt eivät ole myöskään niin syviä, kuin synteettisillä väreillä voi olla, mutta kyllä näissäkin väriä on. Kannattaa levitys aloittaa todella pienellä määrällä, sillä pigmenttiä on reilusti jokaisessa sävyssä. 

Huultenrajauskynä Pysyvät hyvin ja värit ovat mitä lupaavat olevan. Nude sävy hieman liian ruskea/lämmin/tumma ollakseen nude minun huulissani, mutta sopii hyvin tummempien nudesävyjen kaveriksi. 

Kaiken kaikkiaan ensikokeiluista on jäänyt todella positiivinen vire. Se, miten nämä kestää naisen menossa esimerkiksi lavalla, tullaan kokemaan viikonloppuna, kun allekirjoittanut heilahtaa PORIIN.  
https://www.facebook.com/events/300012704064219/

Nähdään!

Pus! ♥ Violetta