Bombshell jatkoryhmä täyttyikin nopeasti. Halusin ryhmästä hieman pienemmän, mitä perusryhmä oli. Mutta otinkin sen syksyllä ylitäyteen. 
Perusryhmään on jo ilmottautuneita, mutta lisää mahtuu kyllä! 
Lisäksi tulossa on lyhytkurssina Garmea Kabaree (sen minimi on jo täynnä, mutta viimeksi kun tarkistin, niin jokunen vielä mahtuisi) ja intensiivinä ainakin Ensiaskeleet-miten koota burleskiesitys. 
Ihan burleski-tunteja en ole lähtenyt vetämään, sillä olen kokenut olevani liian noviisi vielä siihen hommaan. Olenkin ohjannut kiinnostuneita mm Tampereelle Olivia Rougen oppiin. Nyt kuitenkin useampi konkari on kehoittanut kokeilla burleskin vetoa. "Uskon, että se tulisi sulta likipitäen luonnostaan". Ihan äärettömän kannustavaa ja kutkuttavaa, mutta myös kuumottava ajatus!
Saa nähdä, ehkä testaan minikurssin muodossa. 
Kangasala näyttää jäävän ilman tuntivälystä keväällä. 

Toijalassa kävi kylässä ihana Lady Misty May vetämässä tuolitanssi workshopin ja se oli todella mahtavaa! Yläreidet ovat nyt kauniin purppuraiset kikkailun jäljiltä, mutta totally worth it! Pitää tästä kirjoittaa ihan oma postauksensa. 

Mutta siis! Kursseja kannattaa kysellä, samoin tilailla omille ryhmille intensiivejä. Ilmottautukaa mukaan myös Bombshell class-tunneille ;) Kuulemma puoliskot kotosalla ovat kiitelleen naisten kohonnutta itseluottamusta.
 

bombkev%C3%A4t%20copy.jpg