Oli aivan HUIKEA ilta!
Jännitin enemmän kuin koskaan omia esiintymisiä. 
Kaikkiaan kaikki meni kuitenkin oikein hienosti. Dj Juusokin pysyi hyvin kärryillä, vaikka ei varmasti ole helppo homma eka kertaa olla tällaisesa härdellissä mukana. Ja jokainen nainen vielä erikseen huutelemassa, miten musiikkinsa haluaa.

Pubin puoli alkoi täyttyä hyvin nopeasti ennen kuutta. Se oli yksi oven heilahdus, kun oli jo ihmisiä tupa täynnä! Sillä kohtia oli jo harvinaisen selvää, että kaikki halukkaat eivät tulisi näkemään showta. 

Yleisö herätettiin hienolla circus-introlla, jonka pyysin Illusia Productionsin ihania ihmisiä toteuttamaan. Tulen varmasti käyttämään ko introa jatkossakin! Oma aviomiehenikin sai pienen roolin ja kantoi Magical Disa Sterin lavalle hänen olkinainen-esityksensä alkuun, sekä repi pois lavalta lopussa. Disa jäi shownsa jälkeen suoraan mikin varteen. 

Esiintyjistä huolehti lisäkseni ihana Minna, joka saattoi esiintyjät bäkkäriltä "hollille". Itse jouduin aika paljon avaamaan reittiä naisille, kun ihmisiä katsomassa oli tosiaan runsaasti. 
Illan arpamyynti sujui myös kuin unelma. Olihan meillä tietysti huippuja palkintoja, mutta myös huikeat arpamyyjät ;) 
Palkintoja oli lahjoittaneet: Pori Burlesquen jäsen Irene, Vaateliike Huuska, Hiusstudio Art, Valkeakosken Keilahalli, Cattysparty, Pöllömopo Oy, Dark Art tattoo, Firefoxx flowers, Keijukoto sekä muutama, jotka tahtovat olla nimettömiä taustatukijoita. Lisäksi pari yksityishenkilöä ja tietenkin minä itse. 
 

firefoxx.jpg

IMG_20190122_112740.jpg

IMG_20190111_095045.jpg

finkku.jpg

Oli hieno lisä, että ravintola oli hommannut myös värivalot ja jokainen esiintyjä sai valita minkämoisessa valossa shownsa vetää. 

Vastaanotto oli kyllä enemmän kuin olin edes toivonut. Jo kesken illan kyseltiin, tuleeko burleski-iltoja lisää ja sitten udeltiin koska ja missä allekirjoittaneen näkee lavalla. Voin jo kertoa, että uutta iltaa jo suunnitellaan ;) Ja allekirjoittaneen keikoista tietoa heruu aina tänne, facebookiin ja instagramiin. Että eikun pistätte seurantaan!

Leskirouvan henkilökunta aina järkkäriä myöden oli mahtavasti mukana aina illan fiiliksessä saati järjestelyissä. Homma pelas kaikkiin suuntiin kuten pitäisikin.

Itse kokosain bäkkärille esiintyjiä varten hätätila-korin, joka sisälsi kaikkea mahdollista aina tasseliteipistä, neulan ja langan kautta laastereihin ja hiuslakkaan. Ja eipä se yllättänyt, että käyttöä korille tuli ♥ 

Aivan valtava KIITOS yleisölle, esiintyjille, stagekitteneille (Vivian Camee ja Candy Cane) mun apukäsille, Ravintola Leskirouvalle, kuvaaja Samille, DJ Juusolle ja kaikille, jotka ovat olleet hengessä mukana!
 

Magical Disa Ster  https://www.facebook.com/MagicalDisa/
IMG_3694.jpg

Janey May Niac https://www.facebook.com/janeymayniac/

IMG_3735.jpg

Irene https://www.facebook.com/Irene-Irene-Cat-339972176126978/

IMG_3792.jpg

Magical Disa Ster ja Wicked Violetta tauon jälkeen pulisemassa lavalla

IMG_3848.jpg

Devils Daydream https://www.facebook.com/devilsdaydream/

IMG_3864.jpg

Roxie Venom https://www.facebook.com/RoxieVenom/

IMG_3933.jpg

Lady Misty May https://www.facebook.com/LadyMistyMay/

IMG_4068.jpg

Curtain call, ihanat naiset lavalla yhdessä ♥ 

curtaincall.jpg