Olin eilen mallina Tampere-talossa, kun kuvausta reenaava ryhmä tarvitsi toisenkin mallin kameroidensa eteen. 
Mallinohjaus on haastava laji, ja tuolla ääni välillä katosi ja sai kysyä useampaan kertaan, että "mitä?". Meni myös hetki, että osa rohkaistui pyytämään muutoksia asentoon. 
Lopultahan homma meni siihen, että vääntelin naamaani enemmänkin. Olin pitävinäni jotain suureleistä puhetta (paljettihame päällä ofc) ja osoittelin sormella kuvaajia. Milloin kuvaajat olivat selvästi alemmalla tasolla, välillä ylemmällä. 
Haastetta sijainnissa loi isot kasvit ja taide seinillä, joita piti yrittää rajata pois. Valo myös oli yllättävän hankala. Vaikka Tampere-talossa on isot ikkunat ja yleisesti näyttää kaikkialla olevan melko hyvä valo, niin hyvin pienikin muutos kasvojen kulmaan sai naaman täysin varjoon. 
Odotan kyllä mielenkiinnolla, millaisia ruutuja kuvaajat saivat napattua muistikortteihinsa. 

Lisäksi tämä oli hyvä breikki tanssitreeniksen rakennukseen ja avajaispöhinöiden paukuttamiseen. Pitäisi kovasti treenata tässä ohessa myös tulevaan Hämeenlinnan burleski-iltaan, jossa olen esiintymässä 23.3.2019. 
Jos ei ole vielä lippua, niin NYT tilaamaan! 

https://www.facebook.com/events/2325749831023673/ 

Esiintyjäkattaus on kova! Olen ottanut nöyränä ja kiitollisena vastaan mahdollisuuden olla mukana tässä illassa. 

Tänään tiedossa on huikea yksityisen porukan tasselinpyöritys-ilta ja huomenna Lempäälässä Bombshell intensiivi, joka meni täyteen. Hyvä viikko, kertakaikkiaan! Ja varmasti tänään ja huomennakin ilveily jatkuu, sillä ei tasseleita vakavalla naamalla pyöritellä ja Bombshell tunneillakin usein on räkätetty.