Juhannus. Siis ihan just on juhannus. Vastahan tässä putsattiin autoja lumesta. 

Odotan hieman kauhulla tästä alkavaa kiirepätkää, joka kestää melkein elokuun loppuun asti. Elokuun alku on todella buukattu. Itseasiassa elokuussa ei taida olla ainuttakaan vapaata perjantaita tai lauantaita. Tämähän on siis erittäin hyvä!

Elokuussa on mm Porvoon Pride, jonka iltatapahtumaan olen järjestämässä burleski showta. Sain kokoon hyvin nopeasti joukon ihania esiintyjiä, joskin ajatellen aihetta, en ole yllättynyt. Paikkana toimii hieno vanha leffateatteri, eli hämyinen meininki alusta loppuun. 

Elokuun alussa on Tuusulan taiteiden yö, jossa minuun voi myös törmätä. https://www.taiteidenyo.fi/sivu.tmpl?sivu_id=3486
Ja heti seuraavana päivänä Akaassa Vasenkätisten vestivaalit. Siellä heilun iltapäivätapahtumassa Viialan puolella. 
http://www.almu.fi/vasurit.html 
Elokuun lopetan myös Akaaseen, eli Paljujen yössä olen lavalla. https://sites.google.com/jciakaa.fi/paljujenyo 

Syksyn lukujärjestys alkaa olla myös lyöty lukkoon. Juhannuksen jälkeen laitan heti ilmottautumiset käyntiin. Ryhmät Akaassa pidän pieninä, sillä en halua kenenkään tipahtavat kärryiltä tai piiloutuvan massaan. Heinäkuussa on vielä tiedossa  kesä Sweatdance ja migreenikon venyttelytunteja pidän myös.  Mutta pitäkää silmät tarkkoina! Erilaisia workshoppejakin suunnitellaan jo syksylle! Mm ihana Lady Misty May kutsutaan tuoleineen varmasti uudelleen!

Mutta nyt taasen työn touhuun ja vastailemaan maileihin!