Olen alkanut jo hieman ennakkomarkkinoimaan syyslukukauden tunteja. Kiinnostusta on ilmassa, mutta myös jännitystä. Pari viestiä on tullut koskien sitä, että eikö todella haittaa jos on kaksi vasenta jalkaa. Ei haittaa!
Eräs ihminen harmitteli, että miksi tunteja ei ole Tampereella. Hänelle kyllä kerroin, että Tampereellahan on vaikka ja mitä kivaa. Esimerkiksi oman maamme yksi kirkkaimmista burleski-tähdistä, Olivia Rouge http://oliviarougeburlesque.blogspot.com/, pitää burleskitunteja ja erilaisia intensiivikursseja.  
Itsekin olen kokenut sen, että jää monet harrastukset välistä, kun töiden/opiskelun jälkeen ei enää jaksa/ole varaa/ehdi kulkea viereisiin kaupunkeihin tuntien perässä. Joten päätin itse tuoda yhden vaihtoehdon tänne Toijalaan.

Elokuu lähenee lujaa. Osalle elokuu lienee vielä kaukana, mutta omaa kalenteria katsoessa tuntuu, että aika loppuu kesken. Elokuussa siis Teerenpeli Tenderfeet, jonka mainoksen jaoinkin tuossa eräs päivä. 

Eilen saapui Glitternistin tilaukseni. http://www.glitternisti.com/ Ai että mitä ihania kimalluksia. Pitää joku päivä testailla kunnolla ja laittaa hieman kuvia. Lempivärini on glitteri. 

Stay tuned!
Pus! ♥ Violetta

facemainos.jpg