Ajattelin hieman avata sitä, ketkä ja milloin ovat herättäneet ajatukseni ja liekkini lajia kohtaan. Ensimmäistä kertaa olen nähnyt tasselinpyöritystä reippaana ala-koululaisena vhs-kasetilta käsin. Liekö siinä sitten ollut se ihan ensimmäinen kimmoke, joka jäänyt muhimaan pienen tytön päähän...

Ihan ensimmäisenä pakko mainita, vaikkei ihan suoraan burleskiin sujahdakaan, Cassandra Peterson. Useat tunnistavat todennäköisesti nimen Elvira, Mistress of the dark. Nainen pyörittää tasseleita hurjemmin kuin moni muu. On ollut showmaailmassa tekemässä paljon, ensimmäinen sopimus Las Vegasiin vain 17-vuotiaana. Elvira hahmona on yksi suosikkejani aitouden, sydämellisyyden ja kieron huumorinsa ansiosta. Mutta nainen hahmon takana saa todella kunnioitukseni. Mitähän Cassandra oikeasti EI osaisi tai ei olisi kokeillut? Tanssia, tankotanssia, mallihommia, juontamista, laulamista, vähän näyttelemistä... Ja hei, deittaili pienen hetken Sean Connerya, siitä vähintääkin pitää saada pari bonuspistettä! 

Elvira, mistress of the dark leffa julkaistiin 1988, eli minä olin silloin 5-vuotias. En muista, minkä ikäisenä olisin ko pätkän ekakertaa nähnyt, mutta PIENENÄ.  (Mitkä ikärajat, pffft!)

14251423_f496.jpg