Myönnettäköön, että odotin paljon vähemmän. Ja toisaalta odotin paljon enemmän niitä asiakkaita, jotka huutelee "näitä p^llu!". Asiointi Hällänkellarin väen kanssa oli alunperinkin asiallista, joten sen suhteen en epäillyt homman toimivuutta. 
Takatilat aka bäkkäri yllätti positiivisesti paitsi koollaan myös kulkureiteiltään. Ei tarvinnut luikkia yleisön joukossa, joka toisinaan on melko kuumottavaa. Eikä aina vähiten lasinsirpaleiden ja paljaiden varpaiden yhdistelmän vuoksi. 

Pubin kanssa oli sovittu, että takana olisi jotakin pientä syötävää meitä naikkosia ajatellen ja voi vietävä. Siellähän oli pasteijat, hedelmät, mehut (purkit oikein jäissä, että pysyy kylmänä!), croissantit, pommacit ja energiajuomat rivissä. Järjestyksenvalvojia oli normaalin yhden sijaan paikalla kaksi. Tässäkin ihanasti ajateltu kaikkien turvallisuutta. 
Lavan koko yllätti sekin koollaan. Normaalisti paikalla on vain pieni kaistale, mutta siihen olikin olemassa lisäpala, joka pistetään paikalleen aina tarvittaessa. Mahtavuutta!

Kanssasi olin saanut houkuteltua esiintymään ihanat naiset: Emily Haze, Magical Disa Ster ja Roxie Venom. Pick upin tointa hoiti ihastuttava Miss firefoxx. Disa ja Roxie saivat kunnian juontaa illasta kumpainenkin puolet, kun minä ja Emily sheikkasimme lavalla kahdesti. Ainut asia, mikä harmittaa on se, ettei itse päässyt kunnolla näkemään muiden esityksiä. Varsinkin kun toinen järkkäreistä suostui heittäytymään Disan esitykseen mukaan pienessä sivuroolissa. 

Oli melko kuumottavaa olla illan ensimmäinen. Paikassa, jossa ei aiemmin ole burleskia nähty. Onneksi paikalla oli muutamia burleskia ennenkin nähneitä, jolloin vastassa ei ollut täyshiljaisuus. Ensimmäisen osuuden jälkeen yleisökin oli selvästi lämmennyt ja meininki alkoi olla katossa! Ihanasti yleisö huusi shown päätteeksi "we want more!" mutta eipä ollut nyt oikein encore-vetoa takataskussa. 

Ehdottomasti uudestaan! Jee! Ottakaahan myös facebookissa kaikki ihanat naiset seurattavaksenne. Ja muutoinkin somessa! 

Paikalla oli myös Sami Nurmi kameransa kera ja tässä alla pari otosta.

IMG_2835.jpg

 

IMG_3001.jpg

 

IMG_3089.jpg