Ihan järkyttävän paljon on asioita, mistä on pitänyt kirjoittaa, mutta ei vaan riitä tunnit päivissä ja päivät viikoissa!
Hämeenlinnan Misty-ilta oli ihana, erityisesti järjestäjän puolesta. Lady Misty May pitää hyvin huolen esiintyjistään ja yleisestä meiningistä. Arvostan tuota naista suuresti!

Oman tilan avajaiset oli ja meni, siitäkin pitäisi varmaan oma postaus tehdä! Skumppaa juotiin ja ostoksia tehtiin. Illan päätteeksi päädyin omaan lähipubiin, jossa eräs oppilaani on töissä. Olin vähän uhkannut tulevani häntä katsomaan. Nainen oli sitten suunnitellut minulle nimikkodrinkin, violetin ofc. Joka vieläpä oli hyvää! Oli siinäkin mielessä harvinainen ja hyvä päivä, että migreeni ei ärtynyt alkoholista. Avajaisten aikana join yhden lasin skumppaa hyyyviiiin hitaasti ja kun se ei alkanut jykyttää ohimoa, niin uskalsin nauttia sitten nimikkojuomaani pari lasia. Kiitos vaan Santtu, pitänee varmaan joku kerta tulla ottamaan lasillinen uudestaan.

Omaan pikkutilaani on tulossa vierailevia ihanuuksia vetämään intensiivejä. Lisäksi itse pidän mm tasselityöpajan piakkoin, kunhan vaan ilmottautuneita tulee. Kannattaa seurailla facebookin sivuja 
https://www.facebook.com/WickedViolettaStudio/ 

https://www.facebook.com/WickedViolettaBurlesque/ 

 

Ihan pian on Vantaan keikka! Lavalle syöksyy uusi hahmoni My Little Glit(Ter) improilemaan. KÄÄK! Katotaan, mitähän tästä taas tulee. 
https://www.facebook.com/events/542614369541236/ 

Ja siitä kivenheitto, kun Tampereella pärähtää taas Hällänkellarissa.
https://www.facebook.com/events/582522298888123/ intensiiviakaajaana.jpg

 

mylittleglitter.jpg