Nyt ovat pyörähtäneet käyntiin niin Kangasalan kuin Akaankin viikkotunnit. Akaan ryhmä on yhtä täynnä kuin mummon hilloamat marjat vanhassa suolakurkkupurkissa. Kangasalle mahtuisi yhä, ja sinne kannattaakin ilmottautua vielä mukaan! Hyvin ehtii saada jutun juonesta kiinni.
Koska ryhmien koot ovat kuin yö ja päivä, niiden vetäminenkin poikkeaa toisistaan. Vaikka pyrin pitämään tahdin ns samana, niin menetelmät jotka toimii ison ryhmän kanssa, ei toimikaan pienen porukan kesken. En ota tätä kuitenkaan ongelmana. 

Akaan porukassa on aivan mieletön fiilis! Naiset ovat heittäytyneet vietäväksi. Toisella tunnilla rentoutuminen oli suorastaan käsinkosketeltavissa. Porukassa on innokkaita esiintyjiäkin, joten saas nähdä, mitä keksin heidän päänsä menoksi. Tunnilla oli niin mahtava meininki, että korkokenkien kanssa kävely sai kaveriksi vähän satiinihanskojakin... 

Kangasalla on takana yksi tunti ja paikalla oli vain neljä ihanaa naista. Flunssa on kaatanut osan vuoteen omaksi. Ei annettu sen hidastaa, vaan lähdettiin kaivelemaan sisäistä eläintä. Hölmöltä tuntuneet harjoitukset toivat kuitenkin tulosta ja uskon, että seuraavalla tunnilla päästään sielläkin vähän rennommalla otteella eteenpäin. 

Intensiivejä on tulossa tällä hetkellä yksityistunteina useammalla ryhmälle, mutta tarkoitukseni on saada aikaan intensiivejä myös muutoin. Olen laittanut useampaan paikkaan kyselyjä peilisaleista (Lempäälä, Valkeakoski, TURKU...) joten kannattaa seurailla ilmoitteluja täällä blogissa ja tietysti facebookissa. 

https://www.facebook.com/WickedViolettaBurlesque/?ref=bookmarks

MAHTAVIA naisia. UPEAA heittäytymistä. Kyllä me se rakkaus omaa kehoa kohtaan saadaan kohoamaan!

PUS! ♥ Violetta

KALAviel%C3%A4tilaa.jpg