Noniin, miten se nyt taas menikin näin... 
Olin eilen heilumassa kameran edessä. Illasta, joten uitin itseni ötökkäkarkottimilla. Tarkoitus oli heilua työhaalari päällä mm pellon reunassa, joten ajattelin, ettei tässä ihan syödyksi tulla kuitenkaan. Mutta parempi silti käyttää reilusti myrkkyä, koska hyttyset mitä ilmeisimmin rakastaa minua.
No, kuinka ollakaan, päädyin pelkät alushousut jalassa makaamaan vanhaan latoon. Miten tässä nyt taas kävi näin? Itikat riemuitsivat ja jos niillä olisi some käytössä, niin varmana olisi peukutuksia ja tykkäyksiä tullut ropinalla, kun haalari ynnä kumpparit lähti. 
Kuvaaja oli uusi tuttavuus, Jani Sundström. Nyt on tullut melko hyvää tahtia uusia kontakteja. Joka tapauksessa itse sessio meni mukavasti (itikoita jos ei lasketa). Kuvia odotellessa... 

Lauantaina kävin Tampereella Olivia Rougen intensiiviopissa jälleen. Tällä kertaa treenattiin paitsi tasselien pyöritystä, myös floorworkia ja olipa nainen uuden koreonkin tekaissut ryhmää varten. Polvet otti osumaa ja mustelmia saatu, sekä yhdet stay upit tuhottu. Kaiken kaikkiaan varsin tehokas, INTENSIIVINEN ja hauska päivä. 

E kävi hommaamassa lisää ihania kankaita, joten jotakin uutta on tuloillaan myös vaatepuolella. Ans kattoo koska, sillä aikataulut kuulemma painaa niskaan. Ihme nillitystä.

Pus! ♥ Violetta